Kom och njut av Dalarna i slöjdmiljö på Sätergläntan. Under höst och vår har vi ibland rum lediga och välkomnar då gäster som vill besöka Sätergläntan och vårt närområde. Skriv eller ring till oss för att kontrollera tillgänglighet, du når oss på info@saterglantan.se eller telefon 0247-645 70.

Enkelrum

Våra enkelrum är belägna i Sätergläntans olika byggnader. De äldre husen har inredning från 30- och 40-talet blandat med modern form, gammal och ny slöjd, handvävda textilier och slöjdade föremål. Under vinterhalvåret bor du främst i Landskapshuset med rum som är inredda av landets olika hemslöjdsföreningar. Vi har ett fåtal rum med toalett/dusch i direkt anslutning till rummet.

Ett enkelrum är för en person och har en enkelsäng om 90 x 200 cm, garderob, bord och stol. Alla rum har tillgång till dusch och toalett i korridoren, men ett visst antal har handfat på rummet eller delad dusch och toalett med ett annat enkelrum. Städning vid avresa samt lakan och handdukar ingår. På grund av allergirisken tillåter vi inte husdjur på rummen.

Mer detaljerad information får du vid bekräftelse av bokning per e-post eller brev.

Bilden visar ett exempel på enkelrum. Vi kan ej garantera att ni erhåller ett rum med just det utseende som visas på dessa bilder.

Dubbelrum

Våra dubbelrum är belägna i Sätergläntans olika byggnader. De äldre husen har inredning från 30- och 40-talet blandat med modern form, gammal och ny slöjd, handvävda textilier och slöjdade föremål. Under vinterhalvåret bor du främst i Landskapshuset med rum som är inredda av landets olika hemslöjdsföreningar. Vi har ett fåtal rum med toalett/dusch i direkt anslutning till rummet.

Ett dubbelrum är för två personer och har två enkelsängar om 90 x 200 cm vardera, garderob, bord och stolar. Alla rum har tillgång till dusch och toalett i korridoren, men ett visst antal har handfat på rummet eller delad dusch och toalett med ett annat rum. Städning vid avresa samt lakan och handdukar ingår. På grund av allergirisken tillåter vi inte husdjur på rummen. Vissa dubbelrum kan göras om till enkelrum. Vid familjeboende kan en extrasäng ställas in i ett enkelrum för medföljande barn.

Mer detaljerad information får du vid bekräftelse av bokning per e-post eller brev.

Bilden visar ett exempel på enkelrum. Vi kan ej garantera att ni erhåller ett rum med just det utseende som visas på dessa bilder.